Waarom doet Open Coffee Antwerpen 1 minuut pitches rond tafels?

De Open Coffee Antwerpen doet pitches in kleine groep van 1 minuut. De pitches in kleine groep starten rond 9u15 en lopen tot 10 uur. Iedereen krijgt 1 minuut spreektijd en na een 7 tal minuten wisselen we van tafels. Zo ben je zeker dat je op zeer korte tijd met veel nieuwe professionals kunt praten en jezelf kunt voorstellen.

Hoe werkt het pitchen in kleine groep bij Open Coffee Antwerpen?

In de zaal staan een 8 tal ronde cocktailtafels waaraan 5 tot 8 mensen plaats nemen. Een vrijwilliger houdt de klok in de gaten. Iedereen rond de tafel kan zich gedurende 1 minuut voorstellen: wie ben ik, wat doe ik, waarom kom ik naar de Open Coffee Antwerpen, …

Als iedereen klaar is, kiest men een andere tafel en beginnen de pitches opnieuw. We draaien zo 3 tot 4 keer per Open Coffee door. Na je pitch worden er naamkaartjes overhandigd.

We doen dit zodat we zeker willen zijn dat iedereen de gelegenheid heeft om nieuwe mensen te ontmoeten en om te beletten dat men uren met dezelfde bekende mensen blijft praten, zegt organisator Michel Piedfort.

Dankzij de pitches kom je zo altijd in contact met nieuwe mensen en breid je je zakelijk netwerk uit.

Wie wil zien hoe het op de Open Coffee aan toe gaat, kan onze foto’s bekijken op de Facebookpagina van Open Coffee Antwerpen

Ontvang deelnemerslijst

Bij de Open Coffee Antwerpen krijgen de aanwezigen achteraf ook de deelnemerslijst via e-mail toegestuurd. Zo heb je altijd het telefoonnummer, naam, e-mailadres van de mensen die er waren.

Elke 3de dinsdag van de maand

De Open Coffee Antwerpen gaat door op elke derde dinsdag van de maand tussen 8u15 en 10u15 bij Acerta te Wilrijk, Groenenborgerlaan 16. Er is een voldoende grote gratis parking.

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar aanbevolen. Al was het maar om een idee te hebben hoeveel koffie en koffiekoeken we best voorzien.

Waarom doet Open Coffee Antwerpen 1 minuut pitches rond tafels?Je kunt de inschrijvingen bekijken op www.opencoffee-antwerpen.be

Scroll naar top